23 juli 2009

Barnrum före-efter

Här kommer lite bilder på barnrummet före och efter vi målade det. Före-bilderna är lite dåliga, den fula gröna färgen syns inte så bra. Blev ljust och fint nu med det vita, och lite brunt som bryter av. Fönstret och nya fönsterkarmen som Jonas byggde blev oxå vitt och snyggt. Nu har vi även målat barnsängen vit och ställt in den där.

Ska ha upp en taklampa och en fönsterlampa som vi köpt på ikea. Och in med fåtöljen som jag tänkt sitta och amma i eller nåt. Köpt ett brunt överkast som jag nog ska ha över den. Får köpa nån hylla oxå och nån matta, men inte hittat nåt bra, inte tittat så noga heller.

Har inte kommit på hur vi ska göra med gardiner heller. Tog i alla fall bort de bruna persiennerna när vi målade fönstren så nåt måste vi ju ha. Trodde vi skulle hitta nån sorts rullgardin/hissgardin som både var snygg och lite mörkläggande men det verkar svårt. Alternativet är väl en vanlig rullgardin och sen en vanlig gardin över som skymmer, fast vanliga kappor finns det inte mycket av idag. Vill inte precis ha seriefigurer eller så på heller..

1 kommentar:

Linda sa...

ps.. vi har en vit billy bokhylla som vi inte använder..vill ni ha den..