15 juni 2009

Nya TVn


Nu är nya tv:n och tv-bänken på plats. Kanske behöver vi nu måla väggarna vitare? :) Ja, det har vi ju tänkt länge men man kan inte göra allt på en gång tyvärr..det tar ju aldrig slut heller..

Igår jobbade jag till halv sex sen åkte vi ut till Åstorp. Patrice hade ju haft namngivningsfest i lördags som vi tyvärr inte kunde gå på så nu passade vi på att lämna present och äta upp smörgåstårtan :)

När vi kom hem byggde vi ikea möbler, tog ju ett tag fast man börjar bli ganska van nu, Jonas byggde och jag satt och läste instruktioner och skickade skruvar :) Sen var det dags att gå och lägga sig.

Nu har vi äntligen bestämt midsommarplaner! Har haft 3-4 olika på gång men inte fått tummen loss att bestämma oss. Det blir Torekov. Först på dagen blir det spa (mammakur till mig, rygg- o nackmassage till Jonas) och sen midsommarlunch. Sen checkar vi in på hotellet och på kvällen blir det 3-rätters. Sist men nästan viktigast; hotellfrukost :) Får passa på att göra sånt här en gång till innan knoppen kommer tyckte vi!

3 kommentarer:

Linda sa...

Låter mysigt med midsommar på spa..

Anonym sa...

Härligt, men tänk om knoppen kommer på torsdag? nää ja bara skojade,Patrice tackar ännu en gång för boken, mamma börjar bli hes nu....

Nina sa...

Låter som en jättemysig midsommar.....