24 maj 2009

Andra grillningen denna helg

Men vi grillar inte hemma.. I torsdags grillades det hos Tinne & Raffe och igår var vi borta hos Ted & Maya. Men båda gångerna har vi haft en del mat med oss så det är inte så att vi snyltar, haha! Annars kanske det hade varit en idé såhär precis innan lön :)
Promenerade hem vid elva tror jag, så det har blivit relativt sent nu 3 dagar i rad, och så upp redan vid 7 imorse och åka till jobb..

Imorgon är jag ledig men får ändå ingen sovmorgon. 7.30 ska jag vara hos MVC för sk glukosbelastning, där de kollar om det finns risk för graviditetsdiabetes. Det verkar lite halvjobbigt, man får inte äta eller dricka något sen midnatt. När man kommer dit dricker man en sockerlösning sen sätter man sig på en stol och väntar i 2 timmar! Får inte gå därifrån för man ska väl inte förbränna något. Sen efter 2 timmar tar de ett blodprov sen får man gå hem, lagom hungrig jag kommer vara då!
På eftermiddagen ska vi på visning av förlossningen. Det känns bra att se hur det ser ut och var man ska ta vägen när det är dags och så, även lite läskigt för det betyder att det börjar närma sig.. 10 v kvar är det nu. Om 2½ v ska vi på nytt ultraljud så får vi se om moderkakan flyttat sig eller om den fortfarande ligger fel..

Jobbar till två idag sen ska vi till Mange och Diana och titta på och hämta lite bebissaker. De har en del som kommer från Nina och Linda från början och säkert en del annat som deras pojkar inte använder längre.

Inga kommentarer: