30 mars 2009

Ny fullspäckad vecka

Så var det måndag igen, snabbt går det! Har iaf haft en skön och trevlig helg.

I lördags när Jonas hade klippt häcken och kört med resterna till ÅVC så körde vi till Åstorp för att beställa barnvagn! I vanliga fall ska man beställa ca 2 månader innan men eftersom det är mitt i sommarn så stänger ju fabriken ett tag. Det blev den vi tänkt; BRIO Sing. Svart ligg- o sittdel och åkpåse och svart/grå bilstol. Det var ju inte billigt precis.. men det får det vara värt. Vagnen ska man ju förhoppningsvis ha länge och man kommer ju att använda den mycket. Och så har vi ju fått ett bidrag av syster Linda oxå, tack tack!!

När vi ändå var i Åstorp så passade vi på att köpa med oss kanelsnäckor och åka inom Tinne & Raffe på kaffe. Patrice har hunnit bli ganska stor nu, eller.. nu är hon ungefär som en nyfödd på 3,5kg fast hon är 2 månader :)

På kvällen kom de till oss, vi åt fajitas och tittade på Robinson. Jag var vaken till över tolv både fredag och lördag, otroligt!

Igår söndag tog vi en liten handlerunda, på IKEA blev det hyllplan, servetter, värmeljus, batterier och en stor bricka. Sen körde vi till ÖoB och Willy´s också. När vi kom hem fixade och donade vi massa sen skulle vi göra köttfärslimpa men vi hade visst inga potatis trots vår storhandling..så det blev spagetti o köttfärssås istället. Sen tittade vi på Wipeout och sen nån film som jag somande ifrån..

Denna veckan har jag rätt mycket planerat. På torsdag är det pysselkväll på jobb, vi ska göra påskkort under ledning av Malou på jobb som är expert på sånt :)
På lördag ska jag & Jonas till Konsterhuset och se Bo Kaspers Orkester. Kanske går vi ut och äter först.
På söndag är det me&i party hos Hanna. Tycker de har fina grejer, får se om där är nåt man kan köpa till bebisen :) Nåt får man ju ha i förväg!

Inga kommentarer: