25 januari 2009

Nya kökslampor

Nu är det söndag igen och jag sitter i soffan med datorn och en eftermiddagsmacka. Jonas är i köket och försöker sätta upp de nya spotarna som ska sitta under köksskåpen. Zol sover faktiskt uppe i sin fåtölj, hon har nog lugnat ner sig lite iaf!
Ska bli skönt med de nya lamporna, och framförallt ska det bli skönt att få eluttag igen ovanför köksbänken. Har vi ju inte haft sen innan jul, så allt kaffe som har kokats och all juice som har pressats sen dess har fått göras i vardagsrummet..

Igårkväll var Tinne & Raffe här och åt. Jonas hann med både IKEA, City Gross, städa och laga mat medan jag var på jobb, duktigt. Vi fick oxstek med potatisgratäng och sallad med grillad svamp o blomkål. Sen spelade vi TP och sen åkte de hem vid ett och vi stupade i säng..

Idag blir det nog en tidig kväll, jag börjar redan kl 7 imorgon så går hemifrån vid 6 och då måste man ju gå upp vääldigt tidigt..

1 kommentar:

Anonym sa...

Blev lamporna bra?

Jag är imponerad hur mycket Jonas klarar av utan att stressa upp sig. Jag hade förmodligen blivit helt hispig...

Bara vänta... Zol kommer att bli lika knäpp snart igen...om en månad ungefär. Tro mig, jag har haft många katter :-)Det är p-piller eller sterilisering som gäller.

kram Nina