16 maj 2010

Långhelg

Haft en jättetrevlig helg! I fredags var vi en runda i stan på dan, Jonas skulle till Telenorbutiken och så åt vi lunch på Thaicorner. På kvällen åkte vi till Tinne o Raffe och hade pizzakväll.
Igår hade vi städning av ovanvåning, fikagäster på dan, och middagsgäster på kvällen. Jonas gjorde en god chili con carne med ris, sallad och hembakt bröd. Gästerna var Vinke, Isabella, Ted, Maya, 2 knoppar i magarna och Michelle. Det blev även lite vin, öl, äpplepaj, chips och brädspel. Geni spelade vi parvis och jag & Jonas vann :) Försökte lägga en trött Elvira i sin säng två ggr men hon vaknade efter bara en kort stund, hon ville väl inte missa nåt.. Så hon satt i min famn och sov ända till tolvtiden då gästerna gick hem, la henne i sängen och då sov hon till ca 3. Några hela nätter har det inte blivit efter de första 2 i rad men nu vet vi att det finns möjlighet iaf!

Veckan som kommer ska vi ha målare här, det är Teds firma som ska ta den höga höga väggen i trappan och vårt kök. Ska bli så skönt att få köket gjort äntligen!

Inga kommentarer: