09 mars 2010

Mysig helg

Helgens som gick var riktigt mysig! På lördagsförmiddagen hade vi städdag, tog äntligen tag i "det tredje rummet" där uppe så våra helggäster hade någonstans att sova. Så nu har vi ett fungerande gästrum igen, mycket skönt. Bara att komma hit och sova över den som vill :)
När Lasse och Helena kom fikade vi ute i trädgården för första gången i år! Lite kyligt men ändå skönt i solen ju. Sen gick vi en runda i gamla Lerberget. Hem och göra vid sig för att åka in till stan bara jag och Jonas. Var typ 1 år sen vi var på riktig restaurang sist.. Nu var vi på Gastro och åt hummersoppa och entrecote. Till det lite vin, gott kaffe och praliner. Hur gott som helst och inte så dyrt som man kan tro. Var hemma igen vid halv elva.
I söndags blev det frukostbuffé på Kakboden sen Väla. Elvira behövde en jacka, hittade en fin lite fodrad jeansjacka på Lindex. En röd fleece på Polarn o Pyret vill vi oxå ha men fanns inte inne i hennes storlek. Till mig själv blev det en Iphone!! Inte helt billigt men det är det värt. Hade den tyvärr inte inne så jag får den om 1-2 veckor. På kvällen gjorde Jonas hemmagjord pasta, ravioli med basilika och kycklingfärs blev det, mums. Sen såg (sov) vi film, Luftslottet som sprängdes.

Inga kommentarer: