25 februari 2010

En fråga..


Ni som vet.. En sån här bodysuit, de är ju så himla fina! Men använder man de som pyjamas eller som vanliga kläder? Känns nästan bortkastat att bara sova i. På tal om att sova, när vår nya stora säng kommer får vi inte plats med möblerna som de står nu. Är det kanske dags att flytta in Virans säng i sitt rum? Hon sover ju inte jättemycket i den så det lär nog bli mycket spring och så på nätterna.. Vad tror ni? När sov era barn i eget rum?

4 kommentarer:

Gunilla sa...

Man kan använda en bodiesuit som både och vad jag har fattat. Så om du inte tycker den ser ut som en typisk pyjamas är det väl fritt fram.

Sova i eget rum....stort steg. Vi skall flytta in Isaac när väggen är byggd är min tanke.
Men kan ni inte sätta sängen i fotändan så som vi gjort? Funkar bra här.

Tinne sa...

Patrice var 9månader när hon flyttade in i sitt rum. Hon sover som inne hos oss. Nån natt hela natten, men oftast vaknar hon nån/ ett par gånger per natt. så de e skit samma.

Anonym sa...

Den är superfin, tycker inte den ser ut som en pyjamas alls. Det är så sött med en lite tajt bodysuit, då syns rultorna! :) Min lille kille har haft en likadan i grönt.

Min son har sovit inne i sitt egna rum sedan han var 2 mån(han är 10 mån nu), han sover mycket bättre i sitt rum. Tror han blir störd av oss, och vaknar till lättare när han sover inne hos oss.
Natten startar iaf i hans rum, sen händer det ibland att han får komma in till vår säng under nattens gång.
Tror inte att det finns något rätt eller fel, man får testa sig fram vad som känns bra för en själv :).

Er lilla tjej är såå söt! :)

Mamma sa...

Jennie!
På tal om och sova i föräldrarnas sängar så tror pappa och jag att du låg hos oss till du började skolan. ha ha,
Mamma