19 januari 2010

Full rulle


Ny vecka igen, i helgen var det fullt upp. I fredags fikade vi på Väla sen åkte vi till Tinne och Raffe och åt pizza och tittade på film. I lördags var vi i stan och handlade doppresent och sen på kvällen var Lasse och Helena här och åt, det blev kyckling och risotto. På söndagen var vi först hos Linda och Hasse och lunchfikade lite och fick överfört foto från dopet och julen (dopbilder kommer i ett annat inklägg). Sen åkte vi på dop, det var Jasmine och Daniels lille Sam som döptes i Kropps kyrka. Efteråt åkte vi till Niklas och hämtade Elviras doppresent (fick ju dubbelt innan) och åt kvällsmat.

Igår måndag var vi på öppna förskolan och vi tänkte egentligen gå dit idag också men vi sov länge istället. Sen gick vi till Höganäs och handlade mat. Vi har ätit riktig mat på lunchen så ikväll blir det lite lättare mat; mackor med skinka, keso, avokado och till det yoghurt. Kanske lite fruktsallad till efterrätt. Imorgon kålpudding och på torsdag ärtsoppa. Helgens mat tar vi när det blir helg!

Imorgon får jag frukostbesök av Kerstin och Kjell som kommer med frallor :) På torsdag ska jag nog träffa Maya, lite promenad med vagn och hund och lite kaffe tror jag. På fredag är det öppna förskolan igen om vi inte har nåt annat planerat. Full rulle som sagt!

1 kommentar:

Tinne sa...

Ja du har full upp, men de e väl skoj kan ja tänka. Här är de bara lugna gatan. vi får ta en fika en dag