22 september 2009

Söt jacka


Måste bara visa denna bilden hon är så söt i den jackan :) Den är begagnad, tror den var med bland allt det vi fick av Jack & Alex. Idag har jag gått igenom de kläderna igen, nu nästa storlekar, 62-68. Lite tidigt för det än men kan ju va förberedd. Har fått börja lägga undan rätt mkt i storlek 50 nu, börjar bli lite smått.
Så det har vi gjort idag, inte mkt mer. Eller ja jag har ju faktiskt hunnit duscha och tvätta håret det är inte fy skam! Och tvättat en maskin. Och vilat en liten runda.
Gårdagskvällen var ungefär samma som i förrgår, mycket skrik och inget som tröstar.. Till slut somnade vi båda uppe i sängen framför Anna Anka.. Är väl kanske så en period nu.. Hur länge höll Filippa på så Linda?

3 kommentarer:

Nina sa...

Skrikandet på kvällar är snart över. Både Marcus och Sandra höll på likadant från ca 2 månader och i och 1-2 månader framåt. Marcus höll på längre period och senare på kvällen än Sandra (men det är ju typiskt killar :-)

Med Sandra testade jag att vara mjölkfri men det gjorde ingen skillnad. Miniform funkade på Sandra men inte på Marcus....

Ha det så gott!

Kram

Linda sa...

Filippa höll också på i ca 1-2 månader..sixten inte alls...det ända som någerlunda hjälpte det var att bära bära bära...men tradigt tradigt tradigt...

Anonym sa...

Heej :)
Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.Kanske något som just du skulle vilja vinna eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.

Kika in på länken och var gärna med:)
http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

Nya tävlingar hela tiden

Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)Kramar //M