13 augusti 2009

Ikea & Väla

Imorse tänkte vi följa Kjells tips att äta frukost på ikea för 10:-, vi behövde ändå handla lite där. Men med en liten bebis som ska äta mest hela tiden kommer man inte alltid iväg när man ska så vi hann inte dit innan 11.. Det fick istället bli varsin köttbullsmacka. Shoppade lite där oxå; en extra kudde till Elvira, en tvättkorg till hennes rum, en väckarklocka så jag kan hålla koll på hur länge jag sitter och ammar på natten, en nattlampa så jag slipper tända den riktiga lampan och så lite servetter och sånt smått.
Sen skulle vi försöka oss på Väla oxå, men det var mindre kul tyckte Elvira så vi gick ut igen och åkte hem med ogjort ärende. Skulle ha köpt någon ammnings BH för jag har bara en och det räcker inte.. Hittade nog en på Lindex men hann inte prova och köpa, får bli nån annan gång.

Nu är Lasse här och hjälper oss att koppla in lite nya strömbytare och lampor där uppe, sen ska vi fika. Inte mycket mer planer för idag.

1 kommentar:

Tinne sa...

Ciao!
Nää de blir inte alltid som man planerar, trust me, i know.
En spindelskrämmare, är en dosa som man sätter i kontakten som avsöndrar nåt ljud som spindlar inte gillar, men människor, barn och husdjur störs inte av de.
I och för sig är barn också människor, ja du fattar.