24 augusti 2009

Alltid måndag


Känns som hälften av mina inlägg heter nåt med måndag.. kanske för att jag (som vissa upptäckt) inte skriver så mycket på helgerna, man har väl annat för sig då kanske.


Så då får det väl bli en liten redovisning nu;

FREDAG.. Var och fikade hos Nilla & Jonas och lille Isaac från föräldragruppen på eftermiddagen. Blev ganska lång fika så framåt halv åtta var vi hemma och då blev det revben och potatissallad.
LÖRDAG.. Kl 14 träffade vi några från Jonas gamla klass på stranden i Rydebäck. Alla hade med sig fika och vi pratade barn oavbrutet tror jag.
Kl 18 var det dags för Jeanettes och Alexanders dopfest för lilla Doris i trädgården i Domsten. Mer mat, ännu mer barn, några amningsträffar i sovrummet och gamla kompisar, trevligt!
SÖNDAG.. Fika hos Nina som nyss kommit hem från jobbresa i Hong-Kong och Australien. Linda och barnen var oxå där. Jättesmaskig äpplekaka blev det och Elvira fick en fin rosa "kina-dress". På kvällen åt vi köttfärsbiffar, bulgur, sallad och keso.

Nu är det som sagt måndag och idag har Kerstin och Kjell varit här och fikat. Och så håller vi på att göra om vår lilla garderob uppe i hallen. Jonas sågade av en planka så man kan komma in lite lättare utan att huka sig. Sen har vi ordnat handdukar och sängkläder bättre så det blir lättare att komma åt och mer ordning helt enkelt. Även julsaker, spel och annat som har trängts där inne ska få sin plats.

Inga kommentarer: