06 juli 2009

Helgen i snabba drag


Bilderna är från Laröd i fredags där vi firade Hasse och åt massa god mat och hade trevligt. Jättegod grillad lax i foliepaket till varmrätt och ett grillat foliepaket till efterrätt också, med frukt, vit choklad och kokos, till det glass och hemmagjord kolasås, mums :) Drinkar och tilltugg både efter och innan maten. Tog bussen hem och var hemma vid ca 1..

I lördags var det konfirmation för Mickey i Mariakyrkan sen mat och kaffe & tårta i Viken i Birgit & Runes fina trädgård. Åkte hemifrån vid 10 och var inte hemma förän vid 17. Då gjorde jag typ ingenting.. Jonas var på svensexa så det blev en lugnt och lite tråkig lördagskväll för min del..

I söndags tog vi det lugnt och hyrde 2 filmer tillsammans med frallorna på morgonen, Jonas var ju lite slö.. "Seven pounds" med Will Smith som var jättebra! Och "Benjamin Button" med Brad Pitt. Blev iaf en runda till Gantofta sen för att hämta bilen som stod hos Ekberg & Lina. Sen inom Maxi och till kvällsmat blev det spagetti köttfärssås, inte så somrigt direkt men ibland behövs det lite variation till sallader och grillat.

Inga kommentarer: