29 juni 2009

Ny vecka

Ja, en helg till slut. Inte öppnat datorn på hela helgen så det har inte blivit så mycket bloggande.

I fredags var Nina & Johan här, vi grillade fläskfilé och till det hade vi gnocci, tomat- o mozzarellasallad och en god sås. Jag hade faktiskt gjort efterrätt, är snart kakmästare, hehe nä inte direkt.. Men det blev iaf en god vit choklad mousse med hemmagjord hallonsås och färska hallon på toppen, synd jag glömde ta bild för de var rätt snygga :)

I lördags var det ju släktboulen. Var där från ett på dan till tio på kvällen ca. Det var trevligt, satt mest i solen och tittade på när de andra spelade, fast Linda, mamma och barnen spelade inte heller så var inte ensam. Hann med både kaffe & tårta, grillning och korv med bröd också.

Igår söndag hade jag och Jonas inget planerat alls vi bara tog dagen som den kom. Först blev det frukostbuffé på Kakboden. Sen åkte vi till Laröd och lämnade ett databord från Jonas pappa som Ulrikas Sara skulle ha. Efter det tänkte vi inhandla ett parasoll att ha på stranden men vi hittade inget bra (orkade inte leta så noga..) så vi åkte hem till trädgården istället. Hann först med en Otto-glass på Skogsbrynet. Sen blev det slappande i trädgården, först i solstolen och sen på en filt i skuggan där vi somnade.. På kvällen åt vi fläskfilérester och tittade på fotboll Brasilien-USA. En jättemysig dag, kändes som riktig semester, synd att Jonas jobbar några veckor till..

2 kommentarer:

Linda sa...

såg i en annons att lagerhuse hade coola lite 70-tals parasoll för 199kr..inte jätte billigt men fina..

Anna sa...

Tjena! ja visst blev det bättre, hur e det med dig i sommarvärmen kram kram