18 maj 2009

Helgen slut, måndag igen

Igår var en väldigt skön söndag. Började med att gå och handla frallor och äta en god frukost, tittade på morgon-tv och Robinsonreprisen och bloggade lite och läste tidningen. Sen gick vi ut i solen i vår fina trädgård som doftade syren, lekte med Zol och blåste såpbubblor som hon jagade.
Strax innan två kom Håkan o Hanna och hämtade oss så körde vi till Laröd och åt sill och nypotatis. Till efterrätt en underbar knäckkaka med hallon och rabarber som Hanna bakat, det receptet måste vi nog få och skriva in i lilla röda kakboken :)
Efter Laröd åkte vi in till stan och hämtade vår bil som vi ställt vid H55, sen hälsade vi på Niklas som fått ytterligare nya grejer till lägenheten, en ny stor fin platt-TV tex.
När vi kom hem var vi duktiga och åkte och slängde all vår återvinning som hade hunnit bli en hel del.. Då var klockan rätt mycket. Jonas gjorde jättegoda varma mackor till kvällsmat, hade på skinka, mozzarella, svamp, tomat och lite dijonsenap, mums.

Igår fick Jeanette en liten flicka! Hon skulle egentligen inte ha förrän i juni nångång så även hon fick lite tidigt. Vi har pratat i flera månader om att träffas medan vi båda var gravida, och nu när även Anna och Jasmine ska ha bestämde vi att träffas hela gänget nu på fredag innan Jeanette fick barn men nähä det hann vi inte! En liten flicka på 45 cm och 2,4 nåt blev det, jag vet inte vad hon ska heta än.

Inga kommentarer: