08 februari 2009

Wii fit avslutar lördagskvällen


På bilden ser vi Sixten göra jogging-grenen, han sprang som bara den på stället, såg jättekul ut!! Alla provade slalom, och tro det eller ej men jag o Filippa var bäst på det. Det var inte lätt alls.. Kul spel var det som Filippa fått i present iaf.

Himla mätt blev man igår oxå, först mexikansk buffé med tacos, fajitas, quesadillas mm. Sen efterrätt marängsviss och kanelbulle och kaffe latte. Var en jättetrevlig kväll och jag tror Filippa var nöjd med alla sina fina presenter.

Tittade på melodifestivalen gjorde vi ju också, det måste man ju nästan. Jag gissade rätt vilka två som skulle gå till final, Alcazars låt tyckte jag nog var mest schlager.

Nu sitter man på jobb igen, ska jobba till kl 17.30. Hade nog hellre varit hemma och myst på en söndag..men så är det, får va ledig på tisdag istället.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv för en trevlig kväll,Filippa blev jätte glag för dom fina kläderna, den vita tunikan har hon på sig nu när hon är på kalas..Var det för att du var nykter som du blev bäst både på slalom och melodifestivalen??