21 februari 2009

Helgmat, målning och schlager



Mm igår åt vi hemmagjorda hamburgare med frisco bröd, sallad och bacon. Smarrigt! Till det drack vi vin/flädercider och tittade på Lets Dance. Sen somnade jag.. Har inte varit vaken efter nio typ sen i tisdags.. Trodde man skulle vara lite mindre trött nu men men.. Vaknar ju tidigare iaf.


Imorse tittade vi på skidor till frukosten sen började målningen som är klar nu. Två vita väggar och en svart blev det. Den fjärde, bakom sänggaveln, ska vi tapetsera imorgon. Ska bli skönt när allt är klart så man kan börja inreda och sen flytta in i sovrummer igen, nu sover vi i gästrummet. Ser lite prickigt ut på bilden men det är nog Jonas som har smuts på sin mobilkamera.. Skillnad mot det gula eller?













Ikväll blir det schlager. Trevligt med många kändisar och så. Blev lite besviken när jag hörde att BWO skulle ha en ballad, för det gillar jag inte! Måste ju va lite fart i låten när det är schlager!
Har även kommit på att jag nog inte kan se stora Eurovision finalen i maj i år heller.. Förra året hade Linda & Hasse sin bröllopsfest då och i år ska vi också på bröllop, Sandra & Nicos. Så andra året på rad vi är i H55 på bröllopsfest i stället för i schlagersoffan.

Inga kommentarer: