15 februari 2009

Alla Hjärtans Dag och målning

Igår kväll tog vi bussen in till stan vid sju. Tittade lite på Love & Light festivalen men det var så himla kallt så man ville knappt va utomhus. Gick en snabbis inom Zoo och tog vars en drink, kan vara gott fast det är alkofritt :) Sen till Dahlberg där vi åt denna jättegoda Alla Hjärtans meny. Riktigt gott var det, hummern till förrätt var nog vinnaren!

Idag började vi med att äta lite till :) Håkan och Hanna kom hit med frallor och vaniljhjärtan. Två barn hade de med sig idag, förutom Hilda så var även kompisen Vide med.

Sen var det dags att fortsätta det vi påbörjade igår, målning av sovrummet! Igår när vi skulle ta ner den fula bården så ville den inte alls släppa så vi slipade och spacklade så det blev jämt istället. Men.. idag när vi var nästan färdigmålade och höll på med andra lagret så blev den ju våt och bara typ ramlade av.. Så efter att ha målat hela rummet vitt såg det nu ut som vi hade en gul bård igen.. Jaja, det ska ju aldrig gå så snabbt och lätt som man trodde!
Funderar hur vi ska måla resten av väggarna i sovrummet. På Colorama kan de visst granska tapeten i nån maskin och sen få fram en väggfärg som är exakt samma nyans. Så först tänkte vi måla resten av väggarna i samma vita som i mönstret. Men kom på sen att man kanske ska göra det lite roligare. Väggen mittemot fondtapeten kanske man ska ha i samma svarta som tapeten, eller varför inte hela rummet!? Vad tycker ni? Tapeten kan ni tjuvtitta på här:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte snygg tapet...men jag hade nog satsat på vita väggar runt om..och sen svart och rött i kuddar på sängen och svarta sänglampor och så...

Anonym sa...

Jag röstar på fondtapet, tycker den ser jättesnygg ut. Just i sovrummet tycker jag man kan ha lite mörkare färger.

kram Nina