15 november 2008

Igår fredag


Igår var jag ledig, skönt att vara det på en fredag! Först åkte jag in till stan och lunchade lite på Espresso House, träffade Jasmine och lilla söta Lia och lämnade några saker till dem. Sen ut till Linda i Laröd och fikade och hämtade jultidning. Lindas kaffe latte var godare än den på Espresso House. Sen har hon ju en sån här fin, dyr maskin också :) Hade man ju velat ha sen när man får nytt kök kanske. Frågade ut Linda om deras kök också, det är så himla svårt att bestämma vad man vill ha i sitt nya kök. Luckorna är ju beställda och klara men vi har inte bestämt varken kakel, bänkskiva eller golv. Sen ska ju Jonas bygga till en liten vägg också, och vi ska köpa till 2 överskåp över kyl/frys.

Efter Laröd körde jag & Jonas in till stan och till Telia butiken. Beställde bredband via stadsnät, kommer att bli ca halva månadskostnaden mot vad vi betalt innan. Sen att själva stadsnätet kostade 17000:- att installera är ju en annan sak.. vi hade inget att välja på iofs. Men vi ska iaf få en gratis digitalkamera från Telia med 7,nåt megapixlar så det är ju bra!

Sen till Maxi och köpa fredagsmat. Entrecot med potatisgratäng blev det, tillsammans med en liten flaska rödvin och Idol på TV.


Inga kommentarer: