12 oktober 2008

Helgen som gått










I fredags hade jag beställt bord på restaurang Bryggan i Höganäs hamn. Där började vi med fördrink sen blev det jättegod varmrätt med vildsvin,potatispuré, rårörda lingon och smörstekta kantareller. Vi avslutade med ost och vin.
Sen gick vi till Köpmansgården för att ta en dricka på väg hem. Har aldrig varit där innan och trodde aldrig man skulle se nån man kände. Men först kom Vinke, Isabella, Ted o Maya och överraskade och grattade Jonas. Sen kom även Håkan och Robban förbi på en öl. Trevligt!

I lördags var Lasse & Helena här på middag, de kan inte komma nästa helg på festen. Vi åt kyckling, vinägerfläsk och risotto med ett gott grand cru vin till. Efterrätt hembakad äpplepaj med hemmagjord vaniljsås.










Idag har vi varit på brunch hos Håkan & Hanna. Hanna fyller år, grattis grattis! God mat och trevligt sällskap som vanligt.

Sen kom vi hem och gjorde lite tråkiga grejor, dammsugade bilen, tömde filtret på tvättmaskinen, städade ur kattlådan rejält och sånt. Nu har Jonas intagit soffläge och jag bloggar. Snart ska vi äta upp de goda resterna från igår :)











1 kommentar:

Anonym sa...

hej :)

ja det e gratis med 2 st prover, sen kostar dem 20 kr st. helt ok